Daklekkage Den Bosch

Een schoon dak heeft twee belangrijke functies: 1) het voorkomt de groei van schimmel en algen, die een corrosief oppervlak ontwikkelen dat het dakbedekkingsmateriaal en het metaal eronder aantast, en, 2) het voorkomt dat vuil, zand, olie en andere verontreinigende stoffen in uw gebouw en in de lucht in uw huis terechtkomen.

Verwijderen van schimmel en algen

Algen zijn planten die groeien in dood materiaal, zoals verstopte dakgoten, opritten, pijpen en negentig procent van alle asfalt dakspanen. Hoewel algen een heilzaam organisme zijn in een natuurlijke omgeving, kunnen ze een probleem vormen in stedelijke en ontstoken verstopte dakgoten. De algen groeien niet alleen op het dak, maar ook onder de dakspanen en vreten het hout aan.

Schimmel en meeldauw zijn vergelijkbaar, ze helpen het hout te conserveren door rot en bederf tegen te gaan. Beide hebben hetzelfde resultaat; hout krimpt en rot.

Uw dak is de eerste verdedigingslinie van uw huis tegen de weersomstandigheden buiten. Wees proactief en ontdoe uw dak van dood organisch materiaal, zodat het uw huis kan blijven beschermen en zijn kracht behoudt.

Voordelen

Verwijderen van dakverontreinigingen breder scala aan dakbescherming

Elimineer mos en meeldauw

Houd het dak lekkage vrij

Kies uw bedrijf zorgvuldig en stel vragen!

Neem directe en indirecte hogedrukreinigers.

Richt de sproeier nooit op een boom op het dak.

Draag een beschermende bril

Draag handschoenen.

Schud je schoenen uit en doe je raam open.

Neem een doos en zet het afval van het dak op dezelfde plaats als waar u sproeit.

Gebruik een hogedrukreiniger zonder hogedrukreinigingsslang of toepassingsschuim en spuit een gebied van 3 of 4 voet breed schoon tot en met de onderkant van de koof.

Schud het dak om het vuil los te maken en werk dan het dak af. U zou de plekken met de subtiele groei van een gras kunnen hebben door de zon te volgen of de blootstelling tijdens de zomermaanden. U kunt sproeien van de tweede verdieping naar de grond om de paar rijen of sproeien van het ene uiteinde van het dak naar het andere. Het reinigen van de soffit van het dak voordat het gaat schimmelen is verreweg het beste beginpunt voor een systeem dat wordt geïnstalleerd op de plaats waar het dak de betonnen basis raakt. Gebruik de rest van uw dak om de klus te klaren. Planken kunnen ook daar wonderen doen.

Zorg altijd voor een goede circulatie wanneer u daken reinigt. De wind is vrij, en alles wat u kunt doen om de hoeveelheid opgeworpen stof te verminderen zal u ten goede komen. Slang de onderkant van het dak af wanneer dat mogelijk is.