Sportschool voor vrouwen Schiedam

Gewichtheffen en andere krachttraining wordt wel de beste manier genoemd om het lichaam van een vrouw op te rekken. Waarom is dit zo? Hoewel we zeggen dat krachttraining een must is voor de routine van een vrouw, is het niet alles wat ze nodig heeft. Wij geloven niet in één persoon die een workout voor vrouwen uitvindt. Wij bieden alle noodzakelijke onderdelen in het basiskader en laten de meer uitdagende onderdelen voor later.

Curves is een ideale workout voor vrouwen omdat het zowel gewichtheffen als aerobic oefeningen combineert. Zonder het inspannende gewichtheffen, zul je niet in staat zijn om de taille en dijen definitie te krijgen die je wilt. Aan de andere kant, zonder de aërobe activiteit zult u niet in staat zijn om sterke, lange en gezonde longweefsels te ontwikkelen die het hart nodig heeft om zich te ontdoen van overtollige vetten en doktersbevelen. De voorzichtige vrouw begint met een 30 minuten durende online warming-up (die breekt met de conventionele ballet-oefening van negen minuten) en aan het eind van de dertig minuten doen we onze hoofdwork-out. De oefening zelf is een combinatie van olympische lifts met kettle balls en pulley plates, groepstraining en circuittraining.

Na de workout gaan we verder met stretching en core workout voor nog eens 45 minuten. Vrouwen hebben over het algemeen sterkere spieren in het onderlichaam dan mannen, deels omdat ze gemiddeld beter zijn ingesteld op de verhouding tussen de gespierde seksen. Vrouwen hebben ook een groter gevoel voor flexibiliteit dan mannen, wat gunstig is als het gaat om stretching en core workout. Curves is de ideale workout voor vrouwen in verhouding tot hun levensstijl: langzaam en gemakkelijk. De workout vereist niet veel dure apparatuur, dus u kunt lid worden van uw lokale Sportschool voor vrouwen , of uw lokale sportschool kan lessen regelen. Je kunt het samen met je partner of vrienden doen, en het is een uitstekende optie voor vrouwen die al eens met gewichten hebben getraind en het te duur, ongemakkelijk of te vermoeiend vinden. Doe het goed, en je zult na verloop van tijd in topvorm zijn. Doe het twee keer per maand, en je kunt zijn waar je wilt in een paar maanden. Curves is de perfecte workout voor vrouwen in verhouding tot hun levensstijl, wat niet wil zeggen dat andere workouts, met name aerobic, niet kunnen werken voor vrouwen.

Een rustdag is ook een onderdeel van de Curves workout, en het is opgenomen als een “Basis Activiteit”, vierde, een kunst op zich. Het heet de Yamamoto Curves Cartwheel. Begin met je voeten plat op de grond, de tenen recht naar voren gericht en je kuiten ongeveer 20 of 25 graden uit elkaar. Krul je tenen omhoog, beweeg dan je voeten zo dat je hielen net de grond raken, krul dan je tenen omhoog en beweeg je voeten zo dat je hielen nu de grond raken terwijl je voeten nog steeds gekruld zijn. Herhaal de hele beweging ongeveer 15 keer en keer dan uw beweging om door terug te gaan naar een positie met platte voeten en dan de procedure te herhalen. Adem terwijl u de manoeuvre uitvoert. Het is een leuke beweging en werkt op de bilspieren, hamstrings, quadriceps en onderrug. Begin met 15 herhalingen en verhoog geleidelijk wanneer u zich comfortabel voelt.

Een andere kunst in Curves, waarbij dezelfde bewegingen worden gebruikt als eerder genoemd, is Splits. Weerstand biedende basis curls worden kleurrijk uitgelegd met een oefening waarbij het onder- en bovenlichaam gelijktijdig worden gebruikt. Deze basis Curves training kan op twee manieren worden uitgevoerd: ten eerste zal het werken met de armen terwijl je traditionele curls uitvoert ervoor zorgen dat de spieren overbelast en snel vermoeid aanvoelen, wat de normale vloeiendheid van je curl bewegingen zal belemmeren. Je zou zeker geneigd zijn tot elleboog-, schouder- en schouderpijn bij een typische Curls oefening. De tweede manier om je lichaam in tweeën te splitsen is om de basis, bestaande curling oefening te beoefenen terwijl je je armen in één enkel bewegingsvlak houdt, wat een weerstand creëert die kan worden verhoogd of verlaagd zoals je verkiest. Houd je voeten plat op de grond en kijk naar de muur, waarbij je je voeten naar elkaar toe krult. Krul uw voeten omhoog met uw hielen naar het plafond, waarbij u uw voeten op één lijn houdt met uw schenen. Doe nu normaal, spreid je armen naar beneden en naar voren terwijl je je voeten op één lijn houdt, en beweeg dan je voeten zo dat je schenen nu naar de vloer krullen. Keer in één vloeiende beweging terug naar de uitgangspositie, waarbij u uw voeten weer naar de muur krult en ook weer terugkomt in de verticale positie van uw uitgangspositie.

Een andere manier om eenvoudig de beweeglijkheid van je voeten te vergroten is door gebruik te maken van “side planing”. Met behulp van een spiegel, moet je de juiste uitlijning van je lichaam handhaven terwijl je orthogonaal beide voeten ongeveer 10 centimeter naar voren beweegt. Voordat u verder gaat, moet u uw voeten loodrecht op uw bovenlichaam plaatsen terwijl u naar de spiegel kijkt, en dan beide voeten tegelijk naar voren bewegen, tegen de klok in. Bij deze manoeuvre beweegt u naar voren en controleert u tegelijkertijd de positie van de voeten.