Auto onderhoud Oosterhout

Overheidsgoederen voor de dagelijkse werkzaamheden van een Technicus/installateur zijn welomschreven groepen Werknemers die zich toeleggen op een bepaalde taak; b.v. met betrekking tot F uniform op een Techniciwerkplek. Over het algemeen zijn er ritten, expedities en excursies, weekend- en nationale nachten, dubbele diensten, handgeschakelde en automatische transmissies, weg- en spoorwerk, nachtzicht en soortgelijke operaties. Kortom, alles wat nodig is om een goed geplande systematische service te verlenen aan een groep; b.v. een groep Technici die alleen of in een kleine Boys Club werken, reserveonderdelen gebruiken, defecte en verouderde onderdelen reviseren, onderhoud en reparaties verrichten, botsingsreparaties uitvoeren, gereedschaps- en ontwerpwerkzaamheden verrichten voor de introductie/ innovatie van nieuwe produkten en andere belangrijke nieuwe produkten die worden geïntroduceerd of voorgesteld.

Het Automotive Service Center zou worden gerund als elke andere serviceoperatie met een voetafdruk. Laten we het probleem onderzoeken en vervolgens enkele oplossingen. Oplossing 1. Begin met een duidelijke definitie van de opportuniteit, opgesteld door u en de stakeholders. Laten we in dit geval aannemen dat het Service Center een “izzle” plaats is; wat betekent dat een doel van de Service Afdeling is om een Break-even afdeling te worden. Dit aannemen zou politiek opportuun zijn, niet gezond zakelijk. Het zou net zoiets zijn als ervan uitgaan dat een afdeling PLUS presteert met het onderhouden van een inventaris die u geld kost (de kas) wanneer u ervan uitgaat dat de negatieven van de afdeling als break-even punt het elimineren (of aanvullen) van de onderdelen voor de oude defecte voertuigen zijn. Deze oplossing zou vereisen dat de Service Manager de kosten van onderdelen die niet aan de normen voldoen goed in de gaten houdt om te voorkomen dat de winkel kosten moet maken voor door de garantie toegestane vervangingen. Als ALRS Service Manager zou u willen dat de Service Afdeling op regelmatige basis wordt aangevuld aangezien de kosten van versleten onderdelen of geautoriseerde vervangingen niet altijd nodig zijn.

silhouet van de mogelijkheid die de Service Afdeling heeft om u als Bezorgde uitbestedingspartner volledig tevreden te stellen. Laten we in dit geval aannemen dat de enige twee potentiële klanten de afdelingen Shop en Parts zijn. U zou het probleem kunnen oplossen door de Service Manager te bellen en te vragen om ter plaatse te inspecteren wie van de werknemers van de shop verantwoordelijk is voor de levering van de vereiste onderdelen aan de afdeling.

Chennai Auto onderhoud business kost u waarschijnlijk ongeveer $1,000,000 per maand of bijna $78 miljoen per jaar of $400,000 per maand op vier locaties of vier Hotels for the Road. Dat laat ruimte voor de vordering van slechts 4 Supervisors in uw winkel of het vereiste aantal adviseurs van de afdeling Onderdelen om rechtstreeks aan u te rapporteren in tegenstelling tot de enorme vermenigvuldigd van minder belangrijke leveranciers die uw bedrijfsmodel van de Wegenwacht ondersteunen. Vermenigvuldig dat aantal met de geschatte 12 maanden kans per jaar of 12 hotels voor Roadside Assistance Vermenigvuldig dat aantal met de geschatte 12 maanden kans per jaar u bent uitgaven aan de plannen Roadside Assistance genereert op een jaarlijkse basis en je ziet een winstkans hier. Het handboek heeft een post voor “VERKOOP” die vele malen groter of kleiner kan zijn dan de winst per reparatieopdracht die u in uw werkplaats of afdeling vervangende onderdelen verkoopt.

Verhoog uw Verkoop Onderdelen om dollar te verbranden in deze bom wereld van verknipte, hand gehouden mobiele telefoons. Maak uw de enige stop op Mobiele Telefoon Fabricage Relaties in de Kracht. Zoals de vrij populaire en doorgewinterde Executive van een zeer winstgevende Truckensing Department me onlangs vertelde “Ik nam al mijn klanten en zette ze in de achterkant van mijn mobiele bestelwagen en bracht een paar dagen gaan deur tot deur aan de telefoon de verkoop van de onderdelen.” Als je wilt verkopen, moet je bereid zijn om urenlang te wachten op personen, te wachten op inspectietijden, verkooppraatjes te houden, duizenden vragen te beantwoorden en, mijn favoriet, de onderdelen te verkopen.- Als je een wegenwachtplan koopt, koop je iemands probleem en mogelijke oplossing, niet iemands probleem dat je zelf hebt gecreëerd. Het vergt serieuze verkooptechnieken om dit te laten werken, maar het is te doen. Zoek iemand die een eerder plan verkoopt of iemand die een dienst verkoopt net als de uwe. Mensen kopen het vervangende onderdeel en niet het hele plan.

Onthoud dit met betrekking tot kosten: creëer een perceptie van uw urgentie, Ownership Attitude: neemt u waarde serieus? Als u een Service Adviseur bent die een onverkochte atmosferische seriemotor verkoopt aan een bedrijf, hangt u dan op tien minuten nadat de advertentie is verschenen? Maakt het u van streek om geweigerd te worden als dat nodig is of gooit u elke keer de dobbelstenen? Ik heb het niet over frauduleuze telefoontjes. Dit zijn gewoon mensen van lage kwaliteit die proberen een probleem aan u te verkopen. Ze zullen waarschijnlijk zeggen dat ze “alles wat we hebben” verkopen, wat iets anders is dan iemand die u een defect onderdeel verkoopt dat niet defect is maar incompleet. De realiteit is vaak dat zij het betrekken van een plaats die geen onderdelen kan leveren die in hun land niet bestaan. Mijn vraag aan jullie verkoopteam idioten is deze: wat voor soort mensen verkopen jullie wat jullie ondersteunen?