Hondenpension Limburg

beoordeel deze kennels:

tarief duur luxe verblijf hondenpension kennels

Pakketten voor commerciële activiteiten/buitenshuis voor kennels

veren, om uw huisdier warm en droog te houden.

Het is belangrijk om het budget van uw huisdier te kennen. Een premium hondenpension zal meer in rekening brengen dan een standaard hondenpension. Als uw budget u beperkt in het uitgeven van een grote som geld voor uw vakantie, moet u niet per se kiezen voor een luxe hondenpension kennel. Zelfs een luxe hondenpension kennel kan aan uw budget tegemoet komen.

Tarieven van de lonen en diensten van de hondenpensions

loon

profiteer van goede recensies of aanbevelingen

omny gift giving

verstoring, lawaai, masturbatie, stank, vlooien, ongedierte,

] Beoordelingen of aanbevelingen van honden pension kennels

Om voor u de juiste keuze te maken, moet u wel uw eigen accommodaties kiezen.

Het begrip “hotel” klinkt ons wel vreemd in de oren. Maar aangezien een klassieke hondenpension kennel een hotel is (en geen hotel dus niet verward mag worden met een hotels). Het hondenpension kennel : is het thuis weg bedrijf en de geleverde diensten zijn vergelijkbaar hotels, Behalve dat het pension personeel werkt over het algemeen op lange termijn als huisdier-sitters. Als u een hond heeft die zeer moeilijk onder controle te houden is, of een volwassen hond die een gevaar vormt voor andere dieren, of gewoon voor mensen die niet erg actief zijn, dan kan een professionele en ervaren hondenoppas het antwoord zijn op de keuze van een eigen faciliteit voor uw pooch.

Een ander alternatief is een eigen verblijf voor uw huisdier. een cederhouten hondenhok met een pull- down ingang, recht onder Replace schimmel en meeldauw met een dedicator. Maak de ruimte vrij van overstekken en spleten om u of uw gasten te beschermen tegen eventuele blunders.

Sommige hondenhokken ook de markt en verkopen plannen en hondenhok kits klaar om te monteren. klaar om uw eigen hondenhok.

Kortom: Commerciële kennels kunnen een veilige omgeving bieden voor uw volwassen hond, maar veel van deze commerciële kennels missen de essentiële veiligheidskenmerken. Daarom is het belangrijk dat u de ingrediënten controleert van elke commerciële kennel die u aanschaft voor het langdurig verblijf van uw hond.

Veel kennels zijn bijvoorbeeld uitgerust met een overdekt hondenhok dat voorzien is van een haard met verwarming en een koelkast. In dit geval zou u informatie willen zien over hoe het hondenhok specifiek op veiligheid is getest.

Sommige commerciële kennels hebben zelfs “veilig-voor-de-mens”-gebieden met hondvriendelijke begroeiing. Veilige, hygiënische omstandigheden in deze hondvriendelijke terreinen zorgen ervoor dat uw volwassen hond precies gaat zoals u dat wilt.

Het maakt niet uit of u uw volwassen hond of puppy in een commerciële hondenkennel onderbrengt, of dat u voor uw hond een privéwoning kiest, de regel voor veiligheid is dezelfde: controleer de feiten!

Ga er nooit van uit dat een commerciële kennel een goede keuze is, alleen omdat hij u meer kan aanrekenen dan een privéwoning. Zou u uw kind 24/ 7 bij een oppas achterlaten? Weet u aan welke criteria een kennel moet voldoen? In feite zijn veel mensen van mening dat een privé-huis de betere keuze is.

Commerciële kennels moeten kunnen aantonen dat zij over adequate en veilige werkfaciliteiten beschikken, een adequaat voedsel- en waterbeleid voeren, alle hondenrassen kunnen opnemen, het personeel regelmatig rouleren en over screeningmethoden beschikken om te garanderen dat alleen goed opgevoede honden worden gehouden.

Puppy’s, tussen negen en zestien weken oud moeten ongeveer de eerste zes leerslagen blijven. Een goed moment om dit voorbezoek te brengen, is een bezoek aan het huis van een vriend, als u dat nog niet gedaan hebt. Nodig de moeder van de puppy uit om een kijkje te komen nemen bij de puppy en “het water te testen” – aangezien de moederhond zich meestal onmiddellijk zal aanpassen aan haar jonge lading.

Vergeet niet de puppy door een dierenarts te laten onderzoeken en hem regelmatig mee te nemen voor een dierenartscontrole.

Al met al kan puppy boarding of puppy boarding kennels een grote aanwinst zijn voor u, uw familie, en uw hond.