Aannemer Zuid Holland

Als aannemer heb ik het geluk gehad om met heel veel makelaars te werken. De meesten van hen waren heel aardige mensen met wie ik graag werkte, maar ze hadden niet noodzakelijk het personeel om me te helpen bij het doen van onderzoek en ze waren niet in de positie om mijn vragen te beantwoorden. De reden hiervoor is dat zij werken om de firma te vertegenwoordigen waarbij zij in dienst zijn.

Negen jaar lang werkte ik met een makelaar. Hij vertegenwoordigde verkopers. Hij is een zelfstandige die elk jaar belastingaangifte moet doen. Hij had een kantoor aan huis waar hij werkte en had ook een apart advocatenkantoor. Hij vertegenwoordigde zijn verkopers en de transactie verliep soepel. Hij had heel weinig klachten. Sommige mensen waren over-vriendelijk (en maar doorzeuren over hoe geweldig ze waren) en anderen waren nog aardiger. Deze makelaar was een succes ik heb veel van hem geleerd. Ik ben dankbaar voor deze makelaar omdat hij me geholpen heeft toen ik kocht en me geholpen heeft toen ik verkocht vanwege zijn eerlijkheid, grondigheid, waardering en bovenal zijn doorzettingsvermogen.

Makelaar worden en werken op het gebied waarin ik werk, vereist van een echt persoon dat hij zeer onbaatzuchtig is en wat tijd opgeeft voor het beroep. Als makelaar weet ik dat ik tijdens de week werk met ongeveer 200 makelaars die allemaal zeer behulpzaam, vriendelijk en beleefd zijn. Aan de andere kant, tijdens de week werk ik met ongeveer 60 agenten die allemaal drive makelaars zijn, die geen idee hebben wat het is om onroerend goed te verkopen. Ze zijn op zoek om geld te verdienen en zijn meer bezig met het vullen van hun hoofd met een goed verhaal dan ze op zoek zijn om mensen te helpen. Ik werk ook met een groot verkoopbedrijf die hebben verkopers die echte staat mensen vertegenwoordigen en als gevolg daarvan het verschil in de twee soorten agenten is zeer merkbaar.

Voor anderen zal de echte staat agenten zijn op zoek om te profiteren van de huiseigenaar en zo veel geld te verdienen als mogelijk. Dit kan heel subtiel en moeilijk te herkennen zijn, maar het is een echt probleem. De huiseigenaar is op zoek naar zo veel geld als mogelijk en begrijpt dat zijn of haar huis misschien niet meteen verkopen. Dit geeft de huiseigenaar een beetje extra tijd om een andere plek te vinden om te verhuizen en opnieuw te beginnen. De echte staat agent heeft een makkelijk doelwit, ze willen het huis te verkopen waar van $ 10.000 tot $ 50.000 meer dan de vraagprijs van de eigenaar. Ik heb klanten die wilden overal gaan van 1.000.000 dollar als gevolg van ego van de agent en vanwege hoeveel geld ze wilden maken. Ik heb ook andere klanten die waren zeer begripvol, ze waren buiten de stad verkopers (enigszins) die wist dat ik vertegenwoordigde de huiseigenaar en ze begrepen niet het verschil. Zelfs als een makelaar is op zoek naar een prijs en het analyseren van hoeveel dollar ze kunnen maken, hun cliƫnt heeft geen idee, omdat ze niet wonen in het gebied. De agent begrijpt niet hoe de juiste prijs van een woning te koop om hun winst te maximaliseren, wat kan leiden tot een woning zitten op de markt voor jaren, terwijl de voortdurende af te schrijven. Dit alles is een verspilling van tijd van de eigenaar. Dus waar doet de disconnect optreden? Profiteren van de verkopers. De makelaar neemt een beredeneerde gok ofwel de verkoper zal hun huis hebben zeer snel of het zal zitten op de markt voor een lange periode van tijd.

In het geval van makelaars het maken van een vol punt, moet er geen vraag in de hoofden van de huiseigenaar of een agent is vol punt. Als de makelaar is niet op zijn minst wordt betaald op $ 1,00 + per dag als een agent en zou liever de $ 80.000 verliezen dan werken voor $ 80.000 en niet beschikken over een (h belachelijk) commissie te controleren. Er zijn wereld van verschil tussen de marketing van een woning te koop door eigenaar en de marketing van een woning met een makelaar, zelfs bij gebruik van dezelfde makelaar, is een enorm verschil in hun gedachten. Ik persoonlijk geloof dat makelaars geloven dat ze zijn en de meerderheid van hen zijn “uit de hand”, ze zijn in deze business voor zo vele jaren en ze hebben geen idee hoe om iets te verdienen.

 

lees meer