Recording studio

 

 

 

 

Recording studio’s zijn ook ontworpen om self-containedentials die hebben genomen in exterieurs en hebben interieur design concepten die meer typisch gevonden inPrivate ResidenceApartments.Generally, studio’s in de Verenigde Staten worden beschouwd als onderwijsinstellingen. U vindt er ook instituten die cursussen in geluid en audio engineering of muziek technologie aan te bieden. Het algemene concept van een studio is onbegrensd of onbegrensd, dus het is belangrijk te onthouden dat wanneer je er een zoekt, je er een zoekt die beschikt over minimale bouw- en geluidsnormen, een effectieve akoestiek, enzovoort.

Geluidskwaliteit en prestatiesDit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden bij het bepalen of u al dan niet in een bepaalde studio wilt gaan opnemen. Een belangrijk aspect van geluidskwaliteit is dat u wilt opnemen in een studio die over de juiste apparatuur beschikt om u te helpen de best mogelijke geluidsopname te realiseren. De studio’s in Los Angeles zijn over het algemeen erg duur omdat ze in bossen liggen, dus als u een specifiek geluid probeert te bereiken, zou u het nodig kunnen vinden om in een stedelijke studio op te nemen. U zou ook kunnen vinden dat de akoestiek zijn een beetje slecht in deze Los Angeles studio.

Voor de prestatiekant van de dingen, wil je een studio vinden die een prestatiegebied biedt dat enkele aanwijzingen heeft voor wat muzikanten en geluidstechnici doen bij liveoptredens. Een uitvoerende kunst studio zal hebben stappen en VOIP (velocity) controles om muzikanten te helpen. Ze zullen meestal ook een back drop gebied (voor de vocalisten) met fold-back akoestische schuim, dat zal helpen bij het vastleggen van het geluid.

Sommige studio’s beschikken ook over een kleedkamer, die wordt gebruikt om een cardioïde patroon te creëren en om te voorkomen dat het geluid naar de gang wordt geblazen.

Welke soorten musici worden in een studio opgenomen? In de meeste gevallen zult u merken dat het niet nodig is instrumenten van een live symfonie of concertband op te nemen. In feite is dit niet altijd het geval. Voor andere soorten instrumenten, zoals keyboard partijen, kan het nodig zijn dat de studio over speciale apparatuur beschikt die het geluid dat hier gecreëerd wordt, kan bewerken.

Sommige opnamestudio’s hebben ook apparatuur om stereosporen af te mixen. Dit is belangrijk als u van plan bent externe mixapparatuur te gebruiken of als u gelijktijdig in meerdere sporen wilt opnemen.

Natuurlijk is budget een belangrijke factor wanneer je beslist waar je gaat opnemen. Een studio van $10.000 zal zeker veel duurder zijn dan een van $500. Als budget geen probleem is, dan zal dit zeker een geweldige plek zijn om op te nemen.

De helling tussen de studio’s neemt geleidelijk toe, zodat alle serieuze aspirant-muzikanten zorgvuldig moeten beoordelen welke studio geschikt is voor hen. Op die manier ben je er zeker van dat je een studio kiest die een mere Boost Studio is.

lees meer: