Burn out coach Apeldoorn

 

 

 

 

 

Te veel stress is niet nodig voor burn-out. Hoewel je lichaam moet opladen, wordt burnout veroorzaakt door te veel stress. De persoon die burn-out is, voelt zich meestal overwerkt, uitgeput, wil opgeven en is tegelijkertijd niet in staat om op te letten.

Burn-out is een aandoening die wordt veroorzaakt door te veel stress, in de meeste gevallen gedurende een lange periode. Het treft vooral mensen van middelbare leeftijd en komt voor bij mensen met stressvolle banen en bij mensen die hard studeren. Stress is soms het gevolg van overmaat en schulden en de mensen die aan burn-out lijden zijn de mensen die niet genoeg tijd hebben om de rekeningen te betalen of om hun rekeningen op tijd te betalen. De persoon toont zich thuis volledig afgesloten en geen vrienden die zouden kunnen helpen. Een burnout coach kan je hierbij helpen.

Wanneer een persoon niet met de stress kan omgaan, begint het de hersenen aan te tasten. Het begint te vertragen en de hersenen raken verward en depressief. De persoon verliest zelfs zijn of haar humeur en in de meeste gevallen hyper-. ”

In tegenstelling tot wat wij denken, kan ons verstand met zijn grote verwerkingskracht niet onderbenut worden. In feite is het een goede zaak dat de hersenen, zoveel als door onze arbeid nodig is, tot uitputting toe rusten, want deze ervaring in de hemel wordt niet herhaald. De meesten van ons zijn ‘s nachts moe en uitgeput, na te zijn opgestaan van een lange dag. Slaap is een grote beloning en een zeer grote bron van energie.

Binnen een korte periode stabiliseert onze geest zich tot zijn topconditie en ontwikkelt zo emotionele stabiliteit. Je hersenen zijn in staat om meer informatie te absorberen en het is efficiënt en het slaat informatie op in je geheugen. Je hebt een beter beeld van jezelf en het is gemakkelijk terug te halen.

Dit is waar, de meesten van ons zijn in staat om elk project af te maken, zelfs als er geen steun van buitenaf is en het is gemakkelijk om taken af te maken die met ons verleden te maken hebben. Wanneer het dit niveau heeft bereikt, ondersteunen de hersenen een grote mentale voltooiing en ook veiligheid. Het menselijk brein in een dergelijke conditie is werkelijk onsterfelijk.

Dit soort stemmingswisselingen wordt depressie genoemd, die verband houdt met stress. Als je het gevoel hebt dat je toestand onder controle is en er geen stress is om je op te concentreren, dan ga je misschien terug naar je vermoeiende werk en werk je onverdroten verder. Of net als bij alcohol en drugs stopt u met denken en begint u weer aan uw project en blijft u maar denken.

De situatie is niet om je heen, maar in je geest. U kunt denken dat u uw taken kunt uitvoeren, maar als uw geest u niet dezelfde, evenwichtige stemming bezorgt, zult u het nooit afmaken. Bij deze stand van zaken zullen uw hersenen zich gaan vervelen met uw gedachten en het tempo zal vertragen. Het individu voelt zich moe en raakt geïrriteerd en dit gebeurt met elk soort werk dat hoge eisen stelt.

Als je je reactie op je uiterlijke toestand wilt verbeteren, moet je veel onderzoeken, je concentreren en mediteren. De hersenen zijn geen machine en geen enkele hoeveelheid Paramatma of meditatie zal helpen voor de geest. Zorg ervoor dat je ademt om stress te elimineren en stress wordt langzaam uit je lichaam verwijderd. Diep ademhalen is de beste techniek om stress te beheersen. Dit is de belangrijkste tip voor ontspanning, want alle facetten die stress veroorzaken kunnen op deze manier worden verwijderd en je zult ontstresst raken.

lees meer:

Hormoontherapie Apeldoorn 

Leefstijlcoach Apeldoorn