Airsoft gear shop

 

 

 

 

 

 

Enkele van de belangrijkste kenmerken van airsoftpistolen zijn de volgende:

Alle geweren worden met gas aangedreven door middel van een schroef in het mechanisme of een gasgenerator. De werking van het gas uit de wegwerplucht kan een reeks gas-terugslagpistolen (BB-pistolen), schuifpistolen/compound pistolen en elektrisch aangedreven pistolen met veermechanisme, met leesveer of elektrisch aangedreven aandrijven. Er zijn ook speciale pistolen, zoals gas-terugslagpistolen (GBB’s), elektrisch aangedreven pistolen (Eppers), en schuif/compound-gegenereerde pistolen met rookvervangers (BB-spray).

De geweren hebben lucht (CO2) of samengeperst gas in het mechanisme. Veel voorkomende stijlen geweren zijn met een veer (slumped), gas aangedreven, en Hybride (over en onder).

Airsoftpistolen zijn normaal verkrijgbaar in drie vermogensniveaus:

De gemakkelijkste manier om de juiste kracht van airsoft gear shop te onthouden is door ze af te korten tot alleen hun hoogste niveau, en de term van het lagere niveau te gebruiken. Enkele voorbeelden zijn:

Elektrische geweren kunnen elektrisch worden aangedreven of via een breuk (zoals een bamboe staaf). Beide opties hebben voor- en nadelen. Elektrisch aangedreven pistolen hebben bijvoorbeeld een magazijn met een hogere capaciteit en het magazijn moet vaak kunnen worden afgetapt. Dat betekent dat je niet zonder stroom kunt komen te zitten, tenzij je jezelf neerschiet. Aan de andere kant maakt dit het pistool wat onpraktisch om op het lichaam te dragen, en maakt het onpraktisch om in een holster te dragen. Het betekent ook dat je voortdurend een herlading moet beginnen en beëindigen. Zie het alsof je de hele tijd van pistool wisselt.

Persgas daarentegen wordt aangedreven door een speciaal soort carburator en heeft geen problemen met het opraken van het vermogen. Deze pistolen hebben het voordeel van ononderbroken vuren zonder recent gebruikt samengeperst gas te moeten laden. In tegenstelling tot pistolen met elektrische aandrijving, zijn pistolen op samengeperst gas niet ontworpen voor gebruik in een holster, en er komt geen zichtbaar gas uit de loop. Dergelijke gaspistolen zijn meestal enkelschots, en enkelschots gaspistolen passen beter bij wedstrijdschieten omdat ze het snelvuureffect missen. Second-shots kunnen echter nuttig zijn wanneer een speler geen BB’s meer heeft en er een paar wil terugwinnen. In tegenstelling tot een traditioneel pistool, wordt dit gedaan door een tweede magazijn te laden. Deze geweren hebben ook een magazijn met een hogere capaciteit, bekend als een hopper.

Een ander onderscheid tussen airsoftgeweren en andere geweren is de vuursnelheid. Dit wordt het best gemeten aan de hand van het aantal schoten dat in een minuut of twee kan worden afgeschoten, en verwijst naar het aantal schoten per seconde (RPM). Een hoog aantal rondes per minuut (RPM) is het beste voor airsoftpistolen in competitieverband, maar langzame snelheden maken gaspistolen die gebruik maken van veermechanismen, een schuif of een combinatie van beide. De meeste geweren gebruiken een rondje van 7.4v of 7.6v om hogere snelheden te bereiken.

Bovenal, pas op voor het kopen van goedkope airsoft geweren om een paar dollar te besparen. Ze zien er misschien hetzelfde uit, maar ik zou zeggen dat de goedkopere versie niet de duurzaamheid of de nauwkeurigheid van betere geweren zal hebben. Alleen omdat u een goedkope gun in een winkel uit een verpakking kunt kopen of gratis kunt krijgen, betekent niet dat u uw gun niet kunt verslaan door er te vaak mee te schieten. Goedkope geweren houden het ook niet zo goed als airsoft geweren, dus speel gewoon slim en slim.

lees meer: