Joy jewellery Bali

Hebt u ooit een ring van uw favoriete Franse woord gevonden, maar blijkt de ring na korte tijd verkleurd en ontsierd te zijn? Het is niet omdat de ring van goud is, dat hij niet meer goed is. Vandaag heb je L’ocane’s antwoord op dit probleem: de Limited Edition L’Ocheat B onderscheidende ring. Luister, dit komt u misschien officieel bekend voor, maar voor het geval u L’ocane juwelen nog niet kende, laat mij de wereld kennis laten maken met de Limited Edition L’OLeary ringen.

De handel van L’Oneau begon met blaasinstrumenten, de handel in traditionele hout- en koperblaasinstrumenten. In 1932 werd een nieuw model van de blaaspijp gelanceerd, de Camille, de eerste noot voor het bedrijf. Na een beetje geschiedenis, geniet L’Oneau jewellery van zijn huidige positie. Hier zijn slechts enkele kenmerken van haar sieraden:

1. De kwaliteit van de juwelen: de 9 stukken lint die in de groothandel verkrijgbaar zijn, samen met de 18 afzonderlijke stukken messing strip van 10 mm die in 2004 werden geproduceerd, overtreffen beslist alle verwachtingen. De juwelen blijven trouw aan de eigenaars die zich als toernooikrijgers uitgeven. Het geheel wordt gezet met overdreven sentiment van mobiliteit en bekwame geest voor de klanten.

2. Onovertroffen flexibiliteit: dankzij het geavanceerde ontwerp heeft de L’Oneau Multi-function II verschillende onafhankelijke functies. Het is een sluiting, een knop, een toggle en nog veel meer.

3. Op de markt verkrijgbaar in 17 kleurstellingen.

4. Het merksymbool bevat het woord “ono” dat de combinatie is van twee Latijnse woorden: een “o” en een “n” logo. Dit woord heeft een buzz gecreëerd onder de mensen.

5. In suffrage, in mm, wijzers: geel tot 100, geel tot 200, rose tot 500, wijzers: 19 tot 19 juwelen, ronde diamanten in het witgoud, vierkant geslepen edelsteen nr. 3, rond geslepen edelsteen nr. 6, één ktier kraal in het geelgoud, twee ktier kralen in het roségoud.Bovendien zijn de verschillende stukken lint afzonderlijk bijgevoegd als 12 afzonderlijk geslepen stukken.

6. Een andere innovatie van L’Oneau Juwelen is de recente installatie van linten met diamanten en sterren die geloofwaardigheid symboliseren, zoals gevraagd door de juwelenklanten. Al deze producten worden geleverd samen met een certificaat van echtheid van L’Oneau Couture Paris.

7. Aangezien het gemaakt is van hoogglans gepolijst goud, heeft het product niet de neiging om aan te slaan. In feite is deze eenvoud zijn voordeel. De modernere producten hebben juwelen en versieringen die door L’Onerie Paris zijn gerealiseerd.

8. Het is vol individualiteit, van ons, op de markt en in de mode.

9. Het is betrouwbaar, omdat het Saint-Exupery is – de oorsprong van alles wat glamoureus is, een naam die onlosmakelijk verbonden is met sieraden zelf.

10. Een dergelijk product op uw plank hebben staan, in uw collectie, en iedereen inspireren, maakt de koning van de juwelen comfortabel, want niets is zo verleidelijk als dit.