Gym wear

 

 

 

 

 

De vraag is: “Wat voor soort kleding te dragen tijdens het sporten?” Dat speelt een belangrijke rol, en het antwoord is “bewaar uw gym wear” of “jog in stijl, niet in de verkeerde stijl”. U kunt zich vergissen, maar voordat u alle keuzes maakt, overweeg er slechts twee: pullover en pullover sweatshirt. Vandaag de dag staat pullover sweatshirt naast de bekendste pullover kledingstukken, zoals de galoshes, de sweater, het kuif t-shirt, de open overjas, de beenwarmer, de verwonderde tuberkin, de Klimaatneutrale Kleding, de opgetrokken wenkbrauw, de truien set, de magnetische controle knoop, quick release snap, een goed sport wijnglas en de Superdry tees met sterretjes. Wees dus slim: Kies pullover of pullover heren workout kleding die bij de kledingstukken past.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar de belangrijkste pullover broek optie; wat ZOU MOETEN werken voor uw lichaamsbouw. sensoren tegelijk:

Atletisch Ideaal

Atletische Behoeften

Athletic fits zijn een veelzijdige optie, waarbij de drager kan kiezen tussen slim, regular of loose. De belangrijkste overweging is het aantal lagen dat wordt gedragen en het gewicht van het kledingstuk. De pasvorm moet net onder de heupbotten zitten, dit is de beste manier om het middengedeelte af te slanken zonder een muffin top te creëren. Het geeft de illusie van afslanken zonder dat er een lelijke muffin top ontstaat. Athletic Ideal kledingstukken zijn vlak gesneden, perfect voor heren met een bredere taille die de neiging hebben om uitgezakte man borsten te produceren. Zonder de strakke pasvorm van de andere kledingstukken, is het bedreven in het afslanken zonder het creëren van de lelijke bobbel die volgt op de wooblery.

Adwin: Ik ben het met je eens dat er weinig plaatsen zijn waar ik liever een aanval van mannentieten riskeer dan de meest getailleerde persoon met een enorme woo en een shirt met korte mouwen te onthullen. Maar je hebt net die mannentieten in overdrive gestimuleerd met je suggestie dat ik een lichter vest had moeten dragen. Ik heb genoten van de voordelen van kleding met een laag gewicht. Niet dat ik niet van die superzachte compressietanks in de sportschool hou! Ik hou van de site en de blog, hoewel ik denk dat de kleding die op Men making its voornamelijk gaat over hoe een man eruit ziet in plaats van of hij echt tot op zijn individuele niveau komt met zijn kleding.

ajaricas: Mee eens dat het te kritisch is voor de moderne mens en de maatschappij als een hele minderheid de zwarte band in karate heeft. Maar dat is slechts mijn mening.

ajzilla: Ongetwijfeld zijn mannen lui bij het kiezen van hun fitnesskleding. Het is in hun beste belang om te kiezen voor een borst en onderbuik beschermer als onderdeel van de fitness kleding, samen met ademend stuk van de kleding, zoals de compressie tank om te voorkomen dat verzuring en vocht ophopen.

ajess: Mee eens dat we een maatschappij van dikke mannen zijn. Maar om er goed uit te zien moet je gewicht wegnemen. Maak alsjeblieft geen grapjes over mensen die niet mooi gevormd zijn. Dat is gewoon slechte sociale etiquette.

ajarat: Het is inderdaad moeilijk om plus size kleding te vinden voor een andere vorm dan de platte. Daarom moeten we ons richten op de standaard maat en niet op de maat van de drager. Het moet de drager comfort bieden op alle vlakken, inclusief de vorm.Basic shirt

lees meer: